Családi rendezvények

Családi események tökéletes helyszíne lehet a Halácsi Kúria és Rendezvényház, valamint a Csárda Étterem és annak épített terasza.

Keresztelő

A legfontosabb családi események egyike, melyet a hagyományok szerint illik méltón megünnepelni.

Figyelmükbe ajánljuk a Halácsi Rendezvényházat ahol a család minden tagja jól érezheti magát kortól függetlenül. A felnőttek élvezhetik a birtok-adta nyugalmat, a kicsik pedig jól érezhetik magukat a játszótéren, míg a Protocoll Party Service gondoskodik a vendéglátásról.

Születésnap, Névnap

A Protocoll Party Service gondoskodik róla, hogy az ünnepeltnek csak az ajándékok kicsomagolásával kelljen törődnie, a vendégvárás édes terheit átvállalva.

Ballagás

Ballagási ebéd, vacsora zavartalan lebonyolítása.

Létszámtól függően rendelkezésükre áll a Halácsi Kúria és Rendezvényház (80-160Fő), Csárda Étterem (50 fős belső terem, 140 fős külső épített terasz).

Diplomaosztó

Ünnepelje meg az egyetem sikeres befejezését egy jó ebéddel, vagy vacsorával.

Eljegyzés

Ha feledhetetlen és igazán romantikus helyszínt keres a leánykéréshez, illetve az eljegyzéshez, a Halácsi Kúria és Rendezvényház a tökéletes helyszín, melyet a birtokon található halastó csak még különlegesebbé tesz.

Legénybúcsú, Leánybúcsú

Mielőtt kimondaná a boldogító igent, mindenképp érdemes legénybúcsút/leánybúcsút tartania. Teljes körű szervezést és lebonyolítást vállalunk a helyszín biztosításától, a szórakoztató program megszervezésén át, egészen a vendéglátás zavartalan biztosításáig.

Halotti tor

A szegedi Belvárosi Temetőtől kb. 500m-re lévő éttermünk kisebb, míg teraszunk nagyobb létszám befogadására alkalmas.